TREBA TI POSAO?

NA PRAVOM SI MESTU

KONTAKT: 069 600 150

TRAŽIMO
MAJSTORE
I MONTERE!

Majstore koji znaju sve fore. Montere koji žele da nauče sve fore. Tražimo dobre ljude koji hoće da nam se pridruže.

KO SMO MI?

Drago nam je da si pitao. Mi smo Prodel Team d.o.o. i pravimo super stvari poput drvene fasade na Hotelu Ramonda, deking platforme na Beogradu na vodi, pergole u manastiru Sopoćani ili nameštaja za Porto Montenegro…

DEKING PROGRAM

DEKING
PODOVI

Pre pola decenije počeli smo kao ozbiljno neiskusna ekipa koja montira deking podove gde stigne. Prošli smo sito i rešeto i tačno znamo kako je na početku. Mnogo se ložimo na deking podove, javi se ako hoćeš da naučiš podopolagački zanat!

DRVENE I
WPC FASADE

Kako je raslo naše znanje iz horizontale smo se prebacili na vertikalu i počeli da radimo drvene fasade. Prvo na privatnim objektima duž Srbije a onda i na javnim poput Hotela Ramonda na Rtnju. Videćeš slike…

DRVENE
PERGOLE

Pravimo masovne pergole od lameliranih greda Sibirskog Ariša pa ako planiraš da se prijaviš treba će ti dosta snage. Ako nisi snagator ubacićemo te u tim koji razvija lagane pergole od kompozitnih profila. Ali tu je kinta manja.

NAMEŠTAJ
OD DEKINGA

Ali samo onaj za spoljnu upotrebu i samo po upitu. Ozbiljna priča. Pravili smo klupe kada je Mark Zakeberg dolazio u posetu Porto Montenegru, nismo ga videli. Radionički posao.

OGRADE I
STEPENIŠTA

Slična priča kao i nameštaj. Ograde i stepeništa radimo po porudžbini, uglavnom uz neki deking projekat. Ako znaš da izračunaš broj, visinu gazišta i ugao… Odmah nam se javi – broj mesta je ograničen!

SAUNE I
JACUZZI

Zaboravićemo kako se prave saune. Zadnju smo uradili pre 2 godine. Iskreni da budemo ovo smo stavili zbog vizuala na sajtu. Treba nam paran broj ovih kvadrata gde su slike i tekst da ne bi imali prazmo polje.

GALERIJA

ZNAMO DA TRAŽIŠ SIGURNOST I DOBRU ZARADU!

Možemo da ti ponudimo i jedno i drugo. Jer i mi tražimo isto. Ukoliko želiš da radimo zajedno na super projektima, piješ uvozna piva i slušaš rock’n’roll obavezno se dođi na razgovor.

Verujemo u građenje iskrenog odnosa i dugoročnu saradnju. Imamo stalno zaposlene od samog početka i čuvamo ih kao princeze na zrnu graška. I njih možeš da upoznaš…

Koliko god ovo zvuči izlizano kod nas možeš da napreduješ, od pomoćnog montera da postaneš vođa prejekta. Ali ne preko noći. Ako te to loži i hoćeš da daš krv, sreću suze i znoj… piši nam!”

JAVI NAM SE!

Ako ti se svidela naša priča i misliš da bi Prodel Team mogao da postane tvoj novi dom obavezno dođi, želimo da te upoznamo!
AKO SI STARA ŠKOLA,
ZOVI NAS. SMS STOP!

069/600-150

MI SMO KOD

TC Stadion-a
Vanđela Tome 26,
11000 Beograd

RADNO VREME

Ponedeljak-petak: 09 – 17h
Subota: 09 – 13h
Nedeljom smo na pecanju.

EMAIL

office@prodelshop.rs