Najveći izbor deking podova i prateće opreme:

  • Decking podovi od punog drveta
  • WPC decking podovi od kompozita plastike i drveta
  • Podkonstrkcija, inox i plastične klipse, inox šrafovi, štelujuće stope, nivelatori, završne lajsne.
  • Ulja i lazure za zaštitu i toniranje  decking podova. Sredstva za održavanje decking podova.

Deking podove odlikuje toplina, besprekorna geometrijska forma kao i izdržljivost na sve vrste spoljnih uticaja. Deking podovi oplemenjuju  životni i poslovni prostor i donose novi koncept pri uređenju eksterijera.

Od same pojave deking podova, ekipa Deking.rs budno prati sve novitete koji se prvenstveno odnose na  izbor materijala, način montaže kao i sredstva za zaštitu i održavanje.

Možemo ponosno reći da smo dali značajan doprinos u postavljanju standarda u sistemima montaže, odabiru materijala, kao i zaštiti i održavanju decking podova na našim prostorima.

Zahvaljujući višegodisnjem iskustvu u radu sa deking podovima, izvršili smo selekciju najkvalitetnijih materijala, bilo da je reč o  oblogama od punog drveta ili o WPC komozitnim oblogama.

Ukoliko se odlučite za:  Tik, Sibirski Ariš, Impregnirani bor, Cumaru, Ipe, Garapa, Massaranduba ili WPC decking pod koji se nalazi u ponudi Deking.rs, budite sigurni da ste u pravim rukama.

Iz ponude posebno izdvajamo sertifikovanWPC (wood-plastic-composit) renomiranog svetskog proizvođača „SavaDECK„, kao proizvod koji garantuje izuzetno visoki nivo kvaliteta uz veoma pristupačnu cenu.

DEKING GALERIJA

DEKING GALERIJA

Pogledajte našu galeriju radova!