Deking od egzota

Deking podove od egzotičnih vrsta drveta odlikuju vrhunske tehničke karakteristike praćene, toplinom i savršenim estetskim doživljajem svojstvenom isključivo egzotama. Koriste se u opremanju luksuznih objekata, bazena, za izradu paluba na jahtamai sl. U poređenju sa ostalim vrstama dekinga prednjače po svim parametrima, pa tako i po ceni.

Massaranduba 

Massaranduba je egzotična vrsta drveta poreklom iz Južne Amerike. Prati je epitet da je jedna od najlepših i najtvrđih vrsta drveta koje se koriste za spoljnu upotrebu.

Ipe 

Ipe je svetski poznat po svojim superiornim karakteristikama i svojstvima. Ipe je jedna od najtvrđih vrsta drveta na svetu koji pruža neverovatnu trajnost i dugovečnost. Takođe je prirodno otporan na napad insekata, plesni ili truljenje. Ipe odlikuje bogata smeđa sa crvenom bojom.

Cumaru

Kad zakoračite na platformu izrađenu od Cumarua, doživećete bogat valerski prikaz od zlatne nijanse do crvenkasto smeđe boje. Cumaru je egzotično tvrdo drvo koje će trajati decenijama jer se prirodno odupire truljenju, propadanju i napadima insekata.

Iroko 

Iroko je izuzetno izdržljiva podna obloga od tvrdog drveta, žuto-smeđe do zlatno smeđe boje sa međusobno povezanim “venama” i idealna je za komercijalne i domaće projekte.

Izdvajamo iz ponude

Natur deking
Chocolate

44.00 €/m²

Impregnirani
bor

22.50 €/m²

Classic Deking
Patina

35.00 €/m²

Premium Deking
Teak

55.00 €/m²