Drvene pergole

Drvene pergole, dugovečne a jednostavne za montažu,osim što ulepšavaju svako dvorište su i funkcionalno, moderno rešenje za zaštitu od sunca i prijatan boravak na otvorenom. Bilo da je u pitanju privatni ili ugostiteljski objekat, vaše dvorište postaće omiljeno mesto okupljanja.

Praktično i moderno rešenje

Pergole su praktično i moderno rešenje za uživanje na otvorenom prostoru bez obzira na vremenske uslove. Mogu se koristiti za privatna dvorišta, terase, za bašte ugostiteljskih objekata, za pokrivanje parkinga, prilaza i druge vrste projekata. Zadovoljavaju i estetske i praktične potrebe, jer pored toga što mogu da pruže zaštitu od vremenskih prilika i mesto za odmor, takođe su i lep dekorativni element.

Montaža za jedan dan

Drvene pergole su modularnog sistema, te se lako montiraju. Montažu možete obaviti sami, ili naš stručni tim to može uraditi za vas u toku jednog dana.

Autentičan izgled

Drvene pergole su omiljeni izbor mnogih, jer masivnost i rustična lepota punog drveta daje na autentičnosti svakom prostoru!

Sibirski ariš

Sibriski ariš, poznati i kao “večno drvo”, najčvršći je među četinarima te je savršeni izbor za ovakvu namenu. Uz adekvatno održavanje, vaša drvena pergola trajaće decenijama.

Galerija fotografija