Održavanje dekinga

Redovno održavanje drvenih i WPC terasa podrazumeva, kontrolu šrafova i klipsi, spojeva, te dotezanje i poravnavanje istih, brušenje i ukljanjanje zaljuštenih delova te zamena oštećnih patosnica i lajsni. Održavanje deking poda sa ekipom Deking.rs je dugoročno najisplativije rešenje, prepustite vaš deking pod nama na održavanje i u potpunosti uživajte u Vašem podu dugi niz godina.

Održavanje drvenog dekinga

Redovno održavanje sa uljima podrazumeva premazivanje dva puta godišnje (proleće i jesen). Kod dekinga zaštićenog sa lazurnim premazima dovoljno je održavanje jednom godišnje. Pre premazivanja potrebno je dobro oprati i odmastiti terasu. Preporučuje se upotreba vodenih perača pod pritiskom uz upotrebu odgovarajućih deterdženata. Pre nanošenja zaštitnog sloja potrebno je da površina koja se održava bude čista i suva. Uz upotrebu odgovarajućih cleaner-a moguće je izboriti se i sa patinom koja se pojavljuje na površinama koje nisu redovno održavane.

Održavanje WPC dekinga

Redovno održavanje drvenih i WPC terasa podrazumeva, kontrolu šrafova i klipsi, spojeva, te dotezanje i poravnavanje istih, brušenje i uklanjanje zaljuštenih delova te zamena oštećnih patosnica i lajsni.

Održavanje decking poda sa Deking.rs ekipom je dugoročno najisplativije rešenje, prepustite vaš deking pod nama na održavanje i u potpunosti uživajte u vašem podu dugi niz godina.

Izdvajamo iz ponude

WPC L profil
Premium

2.50 €/m

Klipsa
za deking

0.12 €/kom

Šrafovi za
deking

0.03 € – 0.05 €/kom

Savadeck
usadna lajsna

2.50 €/m