DEKING STUDIO SA SVOJIM TIMOM POSEDUJE NEOPHODNA ISKUSTVA IZ OVE OBLASTI KAO I SPREMNOST DA PREUZME BRIGU O ODRŽAVANJU VAŠEG DEKINGA.

Redovno održavanje pored toplog i svežeg izgleda znatno utiče i na produženje životnog veka Vašeg dekinga.

Redovno održavanje sa uljima podrazumeva premazivanje dva puta godišnje (proleće i jesen). Kod dekinga zaštićenog sa lazurnim premazima dovoljno je održavanje jednom godišnje.

Pre premazivanja potrebno je dobro oprati i odmastiti terasu. Preporučuje se upotreba vodenih perača pod pritiskom uz upotrebu odgovarajućih detereženata. Pre nanošenja zaštitnog sloja potrebno je da površina koja se održava bude čista i suva. Uz upotrebu odgovarajućih cleaner-a moguće je izboriti se i sa patinom koja se pojavljuje na površinama koje nisu redovno održavane.

Redovno održavanje drvenih i wpc terasa podrazumeva, kontrolu šrafova i klipsi, spojeva, te dotezanje i poravnavanje istih, brušenje i ukljanjanje zaljuštenih delova te zamena oštećnih patosnica i lajsni.

Održavanje decking poda sa ekipom DECKING STUDIO je dugoročno najisplativije rešenje, prepustite Vaš decking pod nama na održavanje, i u potpunosti uživajte u Vašem podu dugi niz godina.