DEKING STUDIO SA SVOJIM TIMOM POSEDUJE NEOPHODNA ISKUSTVA IZ OVE OBLASTI KAO I SPREMNOST DA PREUZME BRIGU O ODRŽAVANJU VAŠEG DEKINGA.

Redovno održavanje pored toplog i svežeg izgleda znatno utiče i na produženje životnog veka Vašeg dekinga.

Redovno održavanje sa uljima podrazumeva premazivanje dva puta godišnje (proleće i jesen). Kod dekinga zaštićenog sa lazurnim premazima dovoljno je održavanje jednom godišnje.

Pre premazivanja potrebno je dobro oprati i odmastiti terasu. Preporučuje se upotreba vodenih perača pod pritiskom uz upotrebu odgovarajućih detereženata. Pre nanošenja zaštitnog sloja potrebno je da površina koja se održava bude čista i suva. Uz upotrebu odgovarajućih cleaner-a moguće je izboriti se i sa patinom koja se pojavljuje na površinama koje nisu redovno održavane.

Pored uklanjanja oksidiranog i patiniranog sloja sa dekinga, nanosa novi premaza. U standardno održavanje drvenih terasa se podrazumeva, kontrolisanja šrafova, spojeva, te dotezanje i poravnavanje istih, ukoliko je potrebna zamena nekog šrafa, lajsne ili decking daske svakako je potrebno reagovati na vreme.

Održavanje decking poda sa ekipom DECKING STUDIO se dugoročno isplati, prepustite Vaš decking pod nama na održavanje, i u potpunosti uživajte u Vašem podu dugi niz godina.