Deking fasade

Drvene i WPC fasade vašem objektu daju ujedno na modernom, a rustičnom izgledu, pružajući adekvatnu alternativu uobičajenim betonskim fasadama i čineći da se vaš objekat izdvaja u moru drugih.

Za sve tipove projekata

Deking fasade mogu se primenjivati na svim tipovima građevina, bilo da su one privatne ili javne, u urbanim sredinama, na primorju ili u planinskim predelima. Ujedno masivne i elegantne, moderne i rustične, mogu se prilagoditi svim tipovima projekata, čineći vaš objekat autentičnim.

Skriveni sistem vezivanja

Za montažu fasadnih profila za spoljne zidove objekta koristi se skriveni sistem vezivanja, te na spoljnoj strani nema vidljivih vezivnih elemenata.

Drvene fasade

Sibirski Ariš od koga su izgrađene naše drvene fasade, smatra se najčvršćim četinarom, dobivši čak i naziv “večno drvo” s obzirom na to da građevine napravljene od njega opstaju vekovima. Uz adekvatno održavanje, premazivanje i farbanje, i vaša fasada može biti dugovečna.

Samoventilirajuće fasade i toplotna izolacija

Specifičan sistem montaže, omogućava postavljanje termoizolacije različite debljine, u zavisnosti od klimatskih uslova.

Sistem samoventilacije,omogućava stalnu cirkulaciju vazduha, čime se produžava vek građevine, jer je štiti od smrzavanja, direktne izloženosti padavinama i od pregrevanja zidova, što ujedno smanjuje troškove grejanja i hlađenja tokom cele godine.

WPC fasade sa 10 godina garancije

WPC ili Compo fasade napravljene su od kompozita termo plastike i drvenih vlakana i aditiva, koje grade materijal otporan na sve spoljne uticaje i temperature između -40 i +70 stepeni.

Glavna prednost WPC-a u odnosu na drvo je dugotrajnost bez redovnog održavanja i ujedno bez gubitka estetike punog drveta, jer fasadni profili, zahvaljujući završnoj obradi, dobijaju prirodni, mat finiš koji oponaša četinarske godove Sibirskog Ariša.

Moderno i ekonomično rešenje

Ako želite da vaš objekat bude funkcionalan, moderan, ekonomičan i da se izdvaja od drugih, deking fasade su pravo rešenje za vas!

Galerija fotografija