Kako odabrati nameštaj za bašte kafića i restorana?

Konačno lepo vreme. Šetnja, vožnja bicikle, pecanje, sve više vremena smo napolju a samim tim počinje sezona bašti kafića i restorana ina koju smo čekali cele zime.Neke bašte rade odlično i zimi i leti, neke bašte ne rade ni tokom lepog vremena. Nekad je to zbog lošeg mesta, nekad zbog neadekvatne usluge, nekad zbog neudobnog nameštaja.

Ugostiteljstvo, kao i svaki drugi posao – predstavlja niz lepo ukomponovanih detalja. Od kvaliteta tih detalja zavisi i uspeh posla. Odabir nameštaja za baštu kafića, ponekada predstavlja pravu glavobolju. U ponudi je nameštaj od ratana, nameštaj od tehnoratana, kompozitnih materijala, poliestera, punog drveta, metala, inox nameštaj, nameštaj od kovanog gvožđda. Dizajn, boje boje, mebla, debljina sunđera, rasveta… sve treba suklopiti sa stilom oblikom i namenom prostora koji se oprema.U ovoj temi ćemo se baviti praktičnim delom jer o ukusima odavno ne raspravljamo.

Najviše prostora zauzimaju stolovi i stolice, pa treba razmišljati na kreativan način. Stolovi i stolice u centralnom delu su prihvatljivo rešenje. To nije slučaj sa krajevima baštenske platforme.

Ugaone garniture za spoljnu upotrebu.

Koncept ugaonih klupa za spoljnu upotrebu ili klupa koji smo osmislili je inovativan zbog svoje modularnosti. Naša linija ugostiteljskog nameštaja je montažno-demontažna. Možete je preseliti ili proširiti kako se i vaš posao širi.

Uz masivni izgled, tokom dnevnog svetla postoji mogućnost ugradnje led rasvete koja ističe geometrijsku formu. Leđa klupe mogu koristiti kao paravan ili ograda. Klupe se izrađuju od Sibirskog ariša koji predstavlja najbolji odnos cene i kvaliteta kod materijala namenjenog za spoljnu upotrebu.

Na raspolaganju vam stoji široka paleta premaza za drvo postojani na sve vrste atmosferskih uticaja. Ovo je jako bitno jer nameštaj je za komercijalnu upotrebu i sigurno ne planirate da menjate rasklimane stolove i stolice na početku svake sezone.

Već na početku svake sezone se možete igrati sa fantastičnom paletom boja iz naše ponude.

Nameštaj je od punog drveta i možete ga farbati svake sezone u novu boju. Uz dobar izbor jastuka i sitnih detalja vaša bašta će svake sezone izgledati drugačije a kvalitet će ostati ne promenjen.

Postavljanjem klupa celom dužinom i širinom bašte konačno ste iskoristili prostor koji je oduvek bio ne iskorišćen i dobili nekoliko desetina udobnih mesta za sedenje a u isto vreme i ogradu.Za kraj, cena jednog metra ovakve klupe košta slično kao i dve stolice, ogradu, rasvetu i udobnost poklanjamo.